top of page

Getuigenissen

Wil je iets delen over je ervaring? Je kan zo anderen helpen de stap te zetten die hun verder helpt ! Hier onderaan kan je je getuigenis schrijven:

Ingrid

Wat een mooie en waardevolle bijdrage was de hypnose sessie bij An die ik preoperatief gevolgd heb. Het heeft me enorm geholpen om de pijn die ik had te kanaliseren, me mentaal voor te bereiden op de ingreep alsook aan het welslagen van een optimale revalidatie erna! Naast haar professionele begeleiding is An ook heel zorgzaam. Ze geeft je een veilig gevoel en je kan volledig zijn wie je bent. Dit alles in een sublieme omgeving.... Hartelijk dank An!

E VH

Ik heb het geluk gehad om An te leren kennen. Zij heeft me een heerlijke hypnose sessie gegeven. Intussen ben ik op 3 maanden tijd op een eenvoudige manier 13 kg afgevallen. Ik voel me veel gezonder en energieker. Ik kan het iedereen volmondig aanraden. Evh.

Linda

Aanvoelen.. Meevoelen.. Dieper kunnen voelen.. Het is niet iedereen gegeven, An Lootens wist me in hypnose precies te begeleiden naar mijn mooie IK zodat ik m'n zelfvertrouwen terug vond! Ben zo dankbaar!

W V

Ik (55j) had een heel zwaar examen te doen maar mijn geschrift is al sinds mijn jeugd onleesbaar. Wat heeft een examinandus aan een onleesbaar examen? Ik hoorde van An haar hypnosetherapie en intuïtief wist ik, An die kan mij helpen. Het resultaat was dermate positief... De resultaten waren dat ik uiteindelijk geslaagd ben met 70%. Dank je An !!! En nu nog steeds werkt de hypnose door.

Luc

Bedankt voor de zeer rijke ervaring en inzichten... Wat een ervaring met welke confrontaties !! Het was prachtig en heb de hele weg en ook vandaag nagenoten. Wat een emotie en zelfs vandaag nog ! En ik zal deze avond uw handleiding nog gebruiken! Beste dank!

R D

Du bist so achtsam und gewissenhaft und deine letzte Hypnomedi war einfach magisch!

Andrea

Ik had grote angst om mijn stem te laten horen in een online-groep, ik durfde mijn hand niet te heffen. Dankzij het gesprek met An, waarbij ik mezelf uit een ander perspectief leerde te zien en een nieuw inzicht kreeg, en met aansluitend nog een korte hypnose, was mijn probleem opgelost! Het voelt nu zoveel lichter en ik neem met gemak deel aan zo'n gesprek. Hartelijk dank An!

M V

Ik wil je nog eens bedanken voor de hulp en het zelfvertrouwen dat ik door die sessie heb leren vergroten. Mijn angsten zijn beter controleerbaar. Ik ben eindelijk goed op weg. Dank u, dankjewel An!!! 🙏❤

Isabelle

Mijn hooikoortsprobleem met ellendig tranende ogen is opgelost met één hypnosesessie bij An! Ik liep daarna zonder problemen langs, en zelfs in hooivelden :-) Danke An!

An

Mijn eigen ervaring met zelfhypnose was o.a. toen ik bij - 8° graden in mijn auto geslapen heb en mij dankzij de zelfhypnose de ganse nacht warm kon houden, ook op de morgen wanneer het nog meer afkoelt, ik heb gewoon doorgeslapen, en ben lekker warm wakker geworden :-) Super! Met dank aan de hypnoseopleiding van Gabriel Palacios!

I B

Dankjewel An… én …. met veel plezier gedeeld want ik sta hier ook zo 100 % achter daar het ook zo fundamenteel “ goed” is wat je doet…. Ik hoop dat veel mensen de “ weg” naar jou gaan vinden en hierdoor ook hun “ weg” …. Beste dank!

A L

Ik zag de positieve werking en directe verlichting bij mensen die kwamen voor uiteenlopende thema's: verlost worden van teveel afhankelijkheid van de gsm, een agressieprobleem verhelpen, haatgevoelens kwijt willen, angst voor kwetsuren na een operatie verminderen, een energetische blokkade oplossen, minder roken etc ... Wat fijn om mensen te kunnen helpen en ik dank hen voor hun vertrouwen! An

Laat hier je getuigenis achter

Hoe tevreden ben je?
NeutraalNiet tevredenTevredenZeer tevreden
bottom of page